Wij zijn Alexander De Boeck (22 jaar), student Industrieel Ingenieur (KUL) en Annaëlle de Buck (20 jaar), studente Handelsingenieur (KUL). Samen vormen wij een gedreven en enthousiast team met een passie voor wijn en ondernemen. We worden begeleid door een ervaren Belgische wijnimporteur, een boekhouder, een fotograaf en onze ouders. Met volle overtuiging hebben we onze eerste eigen mini-onderneming opgestart “The Grape House”!

We zijn begonnen aan het begin van de coronapandemie als een online wijnshop met een dagelijkse leveringsdienst in Leuven en uiteindelijk ook Gent. Ons assortiment bevatte wijn en bubbels, voor ieder wat wils. We wouden meer dan een gewone wijnhandelaar zijn. We wouden wijn aanbieden die een bepaalde persoonlijkheid uitstraalt, die smaakvol is en die vooral betaalbaar is. Dankzij ons statuut als student-ondernemers in een mini-onderneming en het feit dat we rechtstreeks met de importeur samenwerken, konden we zo’n lage prijzen hanteren.

Nu de pandemie zo goed als voorbij is wouden we ons concept aanpassen. Aangezien ons ideaal is om wijn zo dicht mogelijk bij studenten te brengen, wouden we natuurlijk iets voor studenten oprichten! Zo zijn we erop gekomen om unieke evenementen te starten (soms in samenwerking met) in Leuven waarbij er altijd wijn aanwezig zal zijn. Denk aan unieke “afterstudy” partys, wijnworkshops, pop-up , ect…

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit studenten, maar ook clubs en verenigingen zijn bij ons aan het juiste adres.

Zit je in een Belgische club of vereniging en heb je een manier nodig om geld in te zamelen? Dan moet je niet verder zoeken. Naast onze snelle leveringen over heel België en extra kortingen, bieden wij een aantal gratis diensten aan om jouw wijnverkoop te versoepelen. Wij bezorgen jou een gepersonaliseerd online bestelplatform voor uw doorverkoop en voorzien eventueel ook een op maat gemaakt formulier voor de huis-aan-huisverkoop. Hierdoor wordt het werk van de “verantwoordelijke” erg verlicht en wordt jezelf inzetten voor jouw club/vereniging een pak leuker!

Bekijk zeker onze pagina “Voor verenigingen”!

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Student handelsingenieur aan de KUL. Een passie voor ondernemen en altijd enthousiast. Heel behulpzaam en staat voor al jouw vragen klaar!

Annaëlle

Student industrieel ingenieur aan de KUL. Altijd gedreven, sociaal en uiterst leergierig. Probeert de beste prijs/kwaliteit aan de klant te bieden!

Alexander

THE GRAPE HOUSE

Gespecialiseerd in geldinzamelacties voor verenigingen & clubs

Wij helpen jou met het organiseren van een wijnverkoop: Easy, Quick and Profitable!The Grape House VOF – 0753.900.034

Adres: Liststraat 26, 1910 Kampenhout

E-mail: info@thegrapehouse.be

BTW: BE0753.900.034

RPR Brussel 0753.900.034