Wij zijn Alexander De Boeck (21 jaar), student Industrieel Ingenieur (KUL) en Annaëlle de Buck (19 jaar), studente Handelsingenieur (KUL). Samen vormen wij een gedreven en enthousiast team met een passie voor wijn en ondernemen. We worden begeleid door een ervaren Belgische wijnimporteur, een boekhouder, een fotograaf en onze ouders. Met volle overtuiging hebben we onze eerste eigen mini-onderneming opgestart “The Grape House”!

We zijn een online wijnshop met een dagelijkse leveringsdienst. Ons assortiment bevat wijn en bubbels, voor ieder wat wils. We willen meer dan een gewone wijnhandelaar zijn. We willen wijn aanbieden die een bepaalde persoonlijkheid uitstraalt, die smaakvol is en die vooral betaalbaar is. Dankzij ons statuut als student-ondernemers in een mini-onderneming en het feit dat we rechtstreeks met de importeur samenwerken, kunnen we zo’n lage prijzen hanteren.

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit studenten, maar ook clubs en verenigingen zijn bij ons aan het juiste adres. Om een extra service aan te bieden, leveren we elke dag aan koten in het centrum van Leuven.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wijn nog voor veel studenten onbekend terrein is. Uit eigen ervaring weten wij dat het niet altijd even gemakkelijk is om de juiste wijn te vinden, laat staan een correcte prijs te betalen. Daarom houden wij het simpel: wij bieden wijnen aan die elk in hun eigen prijscategorie uitblinken. Daarnaast zorgen wij voor een korte beschrijving over de wijn om jou naast het drinken ook iets bij te brengen. Op deze manier proberen wij het proces van wijn kopen en deze te appreciëren veel toegankelijker te maken bij jonge mensen!

Zit je in een Belgische club of vereniging en heb je een manier nodig om geld in te zamelen? Dan moet je niet verder zoeken. Naast onze snelle leveringen over heel België en extra kortingen, bieden wij een aantal gratis diensten aan om jouw wijnverkoop te versoepelen. Wij bezorgen jou een gepersonaliseerd online bestelplatform voor uw doorverkoop en voorzien eventueel ook een op maat gemaakt formulier voor de huis-aan-huisverkoop. Hierdoor wordt het werk van de “verantwoordelijke” erg verlicht en wordt jezelf inzetten voor jouw club/vereniging een pak leuker!

Bekijk zeker onze pagina “Voor verenigingen”!

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Student handelsingenieur aan de KUL. Een passie voor ondernemen en altijd enthousiast. Heel behulpzaam en staat voor al jouw vragen klaar!

Annaëlle

Student industrieel ingenieur aan de KUL. Altijd gedreven, sociaal en uiterst leergierig. Probeert de beste prijs/kwaliteit aan de klant te bieden!

Alexander

THE GRAPE HOUSE

The Grape House VOF – 0753.900.034

Adres: Liststraat 26 1910 Kampenhout

E-mail: info@thegrapehouse.be

BTW: BE0753.900.034

RPR Brussel 0753.900.034

Terms & Conditions