THE GRAPE HOUSE

Voor verenigingen en clubs

Wij proberen met The Grape House een hulp te zijn voor verenigingen & clubs in geldnood! We hebben een methode ontwikkeld om op een héél gemakkelijke manier een verkoop-actie op poten te zetten.

Hoe werkt het?

1) Ben je een club of vereniging en ben je op zoek naar een toffe en makkelijke manier om geld in het laatje te brengen? Dan ben je aan het juiste adres!

2) Contacteer ons via mail (info@thegrapehouse.be) en wij sturen jou onze brochure met speciale prijzen voor verenigingen & clubs.

3) Kies welke wijnen je zou willen verkopen en stel eventueel pakketten samen. Wij bieden zelfs geschenkverpakkingen en gepersonaliseerde degustatieboekjes aan.

4) Eens gekozen doen wij de rest! Wij maken indien gewenst een online webshop speciaal op maat, waar we al jullie wijnen en pakketten aan toevoegen. We voegen ook toffe foto’s en extra uitleg van de vereniging/club aan de site toe om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

Het voordeel aan een webshop is dat al de betalingen meteen online worden gedaan, zodat je achteraf niet meer hoeft na te kijken wie betaald heeft en wie niet. Indien je een simpelere manier van bestellen prefereert kan dit natuurlijk ook en maken we een online-formulier waarmee de klanten kunnen bestellen.

5) Wanner wij de webshop af hebben, hoef je enkel de link van de webshop naar alle leden en ouders te sturen. Laat de bestellingen maar binnenkomen!

6) Is je verkoop afgerond? Tel dan al je bestellingen op en geef ze door aan ons.

7) Wij leveren de wijnen af en klaar is kees!

Klinkt dit interessant?

Stuur ons gerust een berichtje op Instagram (@thegrapehousebe) of stuur ons een mailtje op info@thegrapehouse.be.

The Grape House