THE GRAPE HOUSE

Voor verenigingen en clubs

>> HOE GAAN WIJ TE WERK? <<

Wij proberen met The Grape House een hulp te zijn voor verenigingen & clubs in geldnood! We hebben een methode ontwikkeld om op een héél gemakkelijke manier een verkoop-actie op poten te zetten.

GELD NODIG?

Opzoek naar een toffe verkoopactie met jouw vereniging? Zoek niet verder!

Contacteer ons

Contacteer ons via mail (info@thegrapehouse.be) Neem gerust al een kijkje in onze brochure:

BROCHURE

GRATIS verkoopplatform

Wij maken GRATIS een webshop of google- formulier op maat!

START JULLIE

VERKOOP

Stuur de link van het verkoopplatform door naar al de ouders en start de verkoop!


1) Ben je een club of vereniging en ben je op zoek naar een toffe en makkelijke manier om geld in het laatje te brengen? Dan ben je aan het juiste adres!

2) Contacteer ons via mail (info@thegrapehouse.be) en wij sturen jou onze brochure met speciale prijzen voor verenigingen & clubs. Neem gerust al een kijkje in onze brochure door hem hier te downloaden: BROCHURE

3) Kies welke wijnen je zou willen verkopen en stel eventueel pakketten met meerdere wijnen samen. Indien gewenst kunnen we zelfs geschenkverpakkingen en gepersonaliseerde degustatieboekjes aanbieden voor jullie pakketten.

4) Laat ons weten welke wijnen jullie willen verkopen en aan welke prijzen door ons een mailtje te sturen (info@thegrapehouse.be).

4) Eens gekozen doen wij de rest! Wij maken indien gewenst* een online webshop GRATIS en speciaal op jullie maat. We voegen ook toffe foto’s en extra uitleg van jullie vereniging/club aan de site toe om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

Het voordeel aan een webshop is dat al de betalingen meteen online worden gedaan, zodat je achteraf niet meer hoeft na te kijken wie betaald heeft en wie niet. Indien je een simpelere manier van bestellen prefereert kan dit natuurlijk ook en maken we een gepersonaliseerd online google formulier (VOLLEDIG GRATIS) waarop jullie klanten zullen kunnen bestellen.

*Als jullie liever zelf de verkoop regelen wordt deze stap gewoon overgeslagen :).

5) Jullie hoeven nu enkel de link van de webshop naar alle leden en ouders te sturen. Laat de bestellingen maar binnenkomen!

6) Is je verkoop afgerond? Tel dan al je bestellingen op en geef ze door aan ons.

7) Wij leveren de wijnen af bij jullie en klaar is kees!

Klinkt dit interessant?

Stuur ons gerust een berichtje op Instagram (@thegrapehousebe) of stuur ons een mailtje op info@thegrapehouse.be.

The Grape House

+32477765392

Waarom voor ons kiezen?

Betrouwbaar


Super gemakkelijk


Snelle service


Beste prijzen


Contacteer ons

info@thegrapehouse.be
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop